Ons verhaal

Elk dag opnieuw mensen blij maken met hetgeen je zelf het liefste doet. Mooier werk is er niet. Dat zie je aan alles in onze bloemenwinkel !
Al sinds 2001 zijn wij dé bloemenspecialist van Heerhugowaard en omstreken. Ons geheim?
Vriendelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Maar eigenlijk is dat helemaal geen geheim !

Groenbloem Decoraties is te vinden aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard. Het  team met vertrouwde gezichten is er trots op u in de gezellige winkel te mogen begroeten.
Op een grote oppervlakte van maar liefst 250 vierkante meter kunnen wij u op een overzichtelijke manier onze bloemen, bloemstukken, aardewerk, glaswerk en leuke hebbedingen laten zien. En, niet onbelangrijk: onze nieuwe winkel is ruim toegankelijk voor minder valide mensen.


Voor iedereen

Het leukste aan ons vak vinden wij het contact met onze klanten. Iedereen die onze winkel bezoekt, loopt rond met een bepaald gevoel of idee. Aan ons de uitdaging om daar met bloemen iets éxtra’s aan toe te voegen. Voor iedereen en voor elke gelegenheid. Ook voor onze zakelijke klanten.


Plezier in creativiteit 

Met veel plezier zetten wij onze kennis en creativiteit voor u in. Wij houden van sprekende kleuren, mooie vormen en verrassende combinaties. En wilt u graag een specifieke bloemsoort? Dan zorgen wij dat we die morgen in huis hebben, vers van de veiling.

MVO = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen !
Als bevlogen bloemist proberen wij zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Ook dragen wij graag een steentje bij aan onze maatschappij, bijvoorbeeld met sponsoring en stageplaatsen. Enthousiaste talenten met passie voor het vak zijn altijd welkom !

Groenbloem Decoraties: duurzaam ondernemen
Groenbloem Decoraties onderneemt zo duurzaam mogelijk. Want wie van bloemen houdt, hoort zuinig te zijn op de natuur!
Onze winkel wordt verlicht met LED lampen en onze bezorger rijdt in een duurzame auto. Zelfs onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk. En ons afval? Dat leveren wij gescheiden in bij de afvalcentrale in Alkmaar, waar het groen wordt verwerkt tot compost en biogas.
Lees hier over onze duurzame activiteiten.