Voorjaarswinkel 
Onze winkel heeft een nieuwe indeling gekregen: het is ruimer en overzichtelijker geworden.
Veel mensen komen even in onze bloemenwinkel kijken. Daar lopen ze letterlijk een lentetuin binnen met een explosie van geuren en kleuren. |
Al dat moois staat tussen prachtige lente-arrangementen, zowel in kleine potjes en vaasjes als in grotere stukken. Wij maken elk bloemstuk zelf en kopen geen kant-en-klare stukken in. Dat betekent dat alle creaties verschillend zijn en er voor iedere smaak wel iets leuks te vinden is.

Nieuw in de winkel
Ruime kaartjes met prachtige bloemmotieven
De Golden Age is een trendy lifestyle serie. Geïnspireerd op de geweldige schilderijen van indrukwekkende bloemstillevens, gemaakt in de 17e eeuw door Hollandse meesters. De afbeeldingen hebben grote kleurrijke bloemen op een donkere achtergrond die de kaartjes een compleet nieuwe look geven. Ze geven je boeketten, bloemstukken of geschenken met een een chique uitstraling.
Door hun bijzonder formaat: 92 x 77 mm geven ze voldoende ruimte voor een iets langer tekstje.Ideaal voor aan een boeket, of om aan een kadootje te hangen.Stempelkaarten
Bij aankoop vanaf 10 euro ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart (dat zijn 10 stempels) ontvangt u 5 euro korting op uw volgende aankoop.

Groenbloem Decoraties: ook online bestellen
Onze bloemenwinkel is aangesloten bij Fleurop, de organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken!
Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.
Groenbloem Decoraties kan hierdoor de vertrouwde kwaliteit en creativiteit van haar bloemenwinkel wereldwijd laten bezorgen.
Via de goedgevulde webshop kunt u in enkele muisklikken boeketten bestellen, betalen en laten bezorgen. U kunt er zelfs een kaartje naar keuze met uw persoonlijke tekst aan toevoegen !
Super eenvoudig en 100% veilig. Meteen kijken ? Ga op boven aan deze site naar de knop Online bestellen !


Klantenkring
Sinds de start is de klantenkring enorm gegroeid. Voor een flink aantal  bedrijven verzorgt Groenbloem Decoraties inmiddels bloemenabonnementen. Ook voor kantoorbeplanting worden wij regelmatig gevraagd. Een nieuwe ontwikkeling is dat het bedrijf steeds vaker benaderd wordt voor huis- en bedrijfsaankleding.
Wij helpen hierbij door van een huis of kantoor een sfeervol geheel te maken en alles mooi tot zijn recht te laten komen.
Dit kan met decoraties van klanten zelf en eventueel met aanvulling van bloemen en accessoires van ons.


Erasmuslaan ? Hier is het !

Groenbloem Decoraties is gevestigd in een mooi hoekpand met een zeer grote oppervlakte aan de Erasmuslaan 3B in Heerhugowaard , in het voormalige pand van de Schoenenreus en vlakbij de vestiging van Stella Fietsen en Alkha Mode.


 


Groenbloem sponsort FC Marlene
Ook dit seizoen willen we weer een bijdrage leveren aan een sportclub die elke week honderden Heerhugowaarders topsport voorschotelt: wij sponsoren FC Marlene, top-zaalvoetbalclub in de Eredivisie door bij iedere thuiswedstrijd een boeket voor de Man of the Match beschikbaar te stellen ! Een foto van de Man of the Match gaan we plaatsen op onze Facebookpagina.


Bestellingen: alle opties
Natuurlijk leveren we ook bestellingen af bij u aan de deur. 
Bestellingen die voor 13 uur worden aangemeld kunnen nog dezelfde dag worden bezorgd.
Goed om te weten: ook bij bezorging aan de deur kan gepind worden.

- Ga naar de knop Online bestellen op deze site
- U kunt uw bestelling ook zoals u gewend bent telefonisch doorgeven: 072 -5822400
- En uiteraard via de mail : info@groenbloemdecoraties.nl

Bezorging

Groenbloem Decoraties bezorgt bloemen in:
Langedijk: Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint-Pancras.
Heerhugowaard: Heerhugowaard , Veenhuizen en de Noord
Verder in Obdam, Hensbroek, Koedijk, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Waarland, Zijdewind en Winkel.  Bezorging in overige plaatsen doen we in overleg.

Onze cadeaubonnen !
In onze winkel zijn vanaf nu uiteraard nieuwe cadeaubonnen en stempelkaarten te verkrijgen.
Maak een kennis of familielid blij met de nieuwe fraaie cadeaubon van Groenbloem Decoraties aan de Erasmuslaan te Heerhugowaard.
Op onze eigen cadeaubon en internationale cadeaubon van Fleurop kan elk willekeurig bedrag vanaf 10 euro worden ingevuld.

 
       

Groenbloem Decoraties
Erasmuslaan 3B    1702 GH Heerhugowaard     072 -5822400
www.groenbloemdecoraties.nl     info@groenbloemdecoraties.nl
V
olg ons op Facebook !