Kerstworkshops : een en al gezelligheid !
In december van het afgelopen jaar hebben we maar liefst 6 workshops gegeven. Het waren heerlijk ontspannen avonden, waarop de deelnemers enthousiast en onder deskundige begeleiding een prachtig december-werstuk hebben gemaakt. We hebben zeer veel fijne reacties op deze avonden gehad. 
Dat doet ons goed en het motiveert ons om ook in 2019 weer gezellige workshops te gaan organiseren. 
Nieuwe workshops kondigen we aan in de winkel (....kom eens snel weer bij ons kijken ....), via de nieuwsbrief en uiteraard via de website.
Ons adres:
Groenbloem Decoraties
Erasmuslaan 3B
1702 GH Heerhugowaard
T: 072-5822400
Mail: info@groenbloemdecoraties.nl
Vorig jaar: Kerstworkshops in sfeervolle winkel !

Op 7, 12, 13 en 14 werden vorig jaar in de winkel aan de Erasmuslaan gezellige kerstworkshops gehouden. Alle avonden waren volgeboekt. Er is met veel enthousiasme onder deskundige leding gewerkt aan een prachtig kerstarrangement. En natuurlijk werd er in de pauze chocolademelk en/of gluhwein geschonken. De deelnemers aan de workshop gingen dan ook aan het eind van de avond met een prachtig stuk en een tevreden gevoel naar huis. De kerstworkshops zijn zeker voor herhaling vatbaar. Houd ook volgend jaar daarom onze aankondigingen voor de workshops in de gaten: zowel op de website, in de winkel als op social media, zoals Facebook en Instagram gaan we vroegtijdig aangeven wanneer de workshops weer zullen worden gehouden


Deskundige begeleiding
Rond feestdagen organiseren we creatieve workshops. Met prachtige bloemen, materialen en tips van een professionele bloemist maakt u fantastische bloemstukken. Geen kinderspel, maar flinke blikvangers !
Onze workshops zijn populair in Heerhugowaard en omstreken. Dankzij de mix van deskundigheid en enthousiasme ontdekt jong en oud hoe leuk bloemschikken kan zijn. Iedereen heeft een leuke middag én komt trots thuis met een schitterend arrangement.
De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard. Daar hebben we een mooie grote ruimte, waar met plezier aan een grote werktafel kan worden gewerkt. 

Waardevol
Zoals u van Groenbloem Decoraties kunt verwachten, gaat u aan de slag met de beste materialen. Dus grote, verse bloemen, aparte decoraties en bijvoorbeeld een fraaie schaal als basis. Zo krijgt u altijd iets van waarde dat u thuis opnieuw kunt gebruiken.


Waar en wanneer?
Wij gaan de workshops in onze winkel aan de Erasmuslaan verzorgen.
Deze workshops zullen worden gegeven rond Herfst, Pasen, Moederdag en Kerst.
Houd daarom ook goed onze nieuwsbrief goed in de gaten ! Het is dus zeker zinvol om u in te schrijven op onze nieuwsbrief !
Voor bedrijven
Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.
Vraag naar de mogelijkheden!
Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerugowaard, bel 072 - 5822400 of mail ons: info@groenbloemdecoraties.nl