Elk boeket een feestje!

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. In alle soorten, kleuren en maten !
Kom genieten van die kleurenpracht en maak een keuze uit al die verse bloemen of vertel ons wat wij voor u mogen maken.
Alles mag , als u maar met een glimlach onze bloemenwinkel verlaat !
Niets mooier dan een sprekende bos bloemen. Voor een jarige, een geslaagde of een jubilaris op het werk. Iemand die u dankbaar bent, iemand die u wilt opvrolijken of iemand die u gewoon erg lief vindt.

Groenbloemstijl
Onze bloemenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard staat elke dag weer vol met de mooiste bloemen, vers van de veiling. Daar kopen wij vooral bloemen, die ons aanspreken en waar we zelf van houden: nét iets anders dan anders. En ons assortiment heeft voortdurend een wisselende samenstelling.Speciale dagen

Kerst, Valentijnsdag, Pasen, Vader- en Moederdag… Zodra zich bijzondere momenten aandienen, pakken wij extra origineel uit. Zo geeft u áltijd een boeket dat verrast. Van topkwaliteit. Zoals u van ons gewend bent.
Als creatieve en betrokken bloemist vinden wij dat elk boeket een feestje moet zijn, tot aan de verpakking toe !Online bestellen

Geen tijd om even langs te komen? Of wilt u de bloemen laten bezorgen? Ook dát kan ! Wij zijn lid van Fleurop, een vertrouwde naam die garant staat voor kwaliteit.
U gaat dan naar onze webshop (Online bestellen)  en regelt het met enkele muisklikken.