Voorjaarswinkel en workshop !
Onze winkel heeft een nieuwe indeling gekregen: het is ruimer en overzichtelijker geworden.
Veel mensen weten inmiddels het postkantoor van Post NL te vinden en komen dan meteen even in onze bloemenwinkel kijken. Daar lopen ze letterlijk een lentetuin binnen met een explosie van geuren en kleuren. |
Al dat moois staat tussen prachtige lente-arrangementen, zowel in kleine potjes en vaasjes als in grotere stukken. Wij maken elk bloemstuk zelf en kopen geen kant-en-klare stukken in. Dat betekent dat alle creaties verschillend zijn en er voor iedere smaak wel iets leuks te vinden is.
Voorjaarsworkshop
Op dinsdag 2 april en donderdag 4 april geven we een creatieve voorjaarsworkshop in onze winkel. Een fraai arrangement op een platte schaal met voorjaarstakken, bollen en bloemen waarmee u het voorjaarsgevoel helemaal in huis haalt ! U kunt zich nu al opgeven in de winkel of een mail sturen naar info@groenbloemdecoraties.nl. En even bellen kan natuurlijk ook: 072-5822400
Bij voldoende belangstelling gaan we ook op dinsdag  9 aprileen extra workshop houden !

Postkantoor ....in onze winkel !
We zijn er trots op dat u in onze in onze winkel terecht kunt voor alle postzaken. Het voormalige postkantoor dat voorheen gevestigd was in de Readshop aan het Raadhuisplein is vanaf bovengenoemde datum te vinden in de winkel van Groenbloem Decoraties aan de Erasmuslaan 3b in Heerhugowaard. De openingstijden van het postkantoor lopen gelijk met de openingstijden van de winkel.


Alle postzaken & bloemen op één plek
In het postkantoor kunt u terecht voor het versturen van pakketten, brieven en kaarten. Uiteraard kunnen ook postpakketten worden afgehaald. Ook kunt u bij ons het kenteken laten overschrijven, de ov-chipkaart kopen, rouwpost laten versturen of postzegels en verzenddozen kopen. Kortom: alle handelingen straks op een centraal punt.

Ook vindt u bij ons een collectie nieuwe kaarten van de firma Paperart, waaronder hele mooi kerstkaarten en leuke kerstattenties om cadeau te geven en te versturen.

Stempelkaarten
Bij aankoop vanaf 10 euro ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart (dat zijn 10 stempels) ontvangt u 5 euro korting op uw volgende aankoop.


Groenbloem Decoraties: De uitvaartspecialist
Groenbloem is de uitvaartspecialist van Heerhugowaard. Wij hebben veel ervaring met het op maat maken van rouwarrangementen, rouwboeketten en kiststukken. We zijn dan ook zeer vereerd wanneer het maken van dit bloemwerk aan onze zorg wordt toevertrouwd. Wij nemen rustig de tijd en bespreken samen met de familie of kennissen / vrienden alle wensen door om zo tot een prachtig en persoonlijk rouwstuk te komen.
Onze zorg houdt niet op bij het afleveren van het rouwwerk bij de aula: ook de nazorg: het zonodig opnieuw schikken, controleren en bewateren van de rouwstukken vinden we tot onze taak behoren.
U kunt er op vertrouwen dat we onze uiterste best doen om een hoge kwaliteit te leveren bij al ons gelegenheidswerk.
Groenbloem Decoraties: ook online bestellen
Onze bloemenwinkel is aangesloten bij Fleurop, de organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken!
Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.
Groenbloem Decoraties kan hierdoor de vertrouwde kwaliteit en creativiteit van haar bloemenwinkel wereldwijd laten bezorgen.
Via de goedgevulde webshop kunt u in enkele muisklikken boeketten bestellen, betalen en laten bezorgen. U kunt er zelfs een kaartje naar keuze met uw persoonlijke tekst aan toevoegen !
Super eenvoudig en 100% veilig. Meteen kijken ? Ga op deze site naar de knop Online bestellen !Klantenkring
Sinds de start is de klantenkring enorm gegroeid. Voor ruim vijftig bedrijven verzorgt Groenbloem Decoraties inmiddels bloemenabonnementen. Ook voor kantoorbeplanting wordt Groenbloem regelmatig gevraagd. Een nieuwe ontwikkeling is dat het bedrijf steeds vaker benaderd wordt voor huis- en bedrijfsaankleding.
Herik:  "Wij helpen hierbij door van een huis of kantoor een sfeervol geheel te maken en alles mooi tot zijn recht te laten komen.
Dit kan met decoraties van klanten zelf en eventueel met aanvulling van bloemen en accessoires van ons".
Erasmuslaan ? Hier is het !
Nog steeds wennen aan de plaats van onze nieuwe winkel ?
Weet u wat ? We doen er even een kaartje bij. Eigenlijk niet eens zo ver bij de plek vandaan van waar we op eerst zaten….
Groenbloem Decoraties is nu gevestigd in een mooi hoekpand met een zeer grote oppervlakte aan de Erasmuslaan 3B in Heerhugowaard (in het voormalige pand van de Schoenenreus en vlakbij de vestiging van Stella Fietsen en Alkha Mode).
En  is een mooie, overzichtelijke indeling ontstaan waarmee we u nog beter kunnen helpen. 
Kom gerust eens langs om de boeketten, de bloemstukken, de potterie en de verschillende soorten planten te bekijken.Groenbloem sponsort FC Marlene
Ook dit seizoen willen we weer een bijdrage leveren aan een sportclub die elke week honderden Heerhugowaarders topsport voorschotelt: wij sponsoren FC Marlene, top-zaalvoetbalclub in de Eredivisie door bij iedere thuiswedstrijd een boeket voor de Man of the Match beschikbaar te stellen ! Een foto van de Man of the Match gaan we plaatsen op onze Facebookpagina.


Bestellingen: alle opties
Natuurlijk leveren we ook bestellingen af bij u aan de deur. 
Bestellingen die voor 13 uur worden aangemeld kunnen nog dezelfde dag worden bezorgd.
Goed om te weten: ook bij bezorging aan de deur kan gepind worden.

- Ga naar de knop Online bestellen op deze site
- U kunt uw bestelling ook zoals u gewend bent telefonisch doorgeven: 072 -5822400
- En uiteraard via de mail : info@groenbloemdecoraties.nl

Bezorging

Groenbloem Decoraties bezorgt bloemen in:
Langedijk: Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint-Pancras.
Heerhugowaard: Heerhugowaard , Veenhuizen en de Noord
Verder in Obdam, Hensbroek, Koedijk, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Waarland, Zijdewind en Winkel.  Bezorging in overige plaatsen doen we in overleg.

Onze cadeaubonnen !
In onze winkel zijn vanaf nu uiteraard nieuwe cadeaubonnen en stempelkaarten te verkrijgen.
Maak een kennis of familielid blij met de nieuwe fraaie cadeaubon van Groenbloem Decoraties aan de Erasmuslaan te Heerhugowaard.
Op onze eigen cadeaubon en internationale cadeaubon van Fleurop kan elk willekeurig bedrag vanaf 10 euro worden ingevuld.

Juiste mailadres
Om de nieuwsbrief naar de juiste mailadressen te versturen willen we natuurlijk beschikken over de juiste klantgegevens. Als u deze brief op een ander mailadres wilt ontvangen, geef dat dan even aan ons door. Ook in de winkel kunt u op een formuliertje uw juiste klantgegevens doorgeven. Een mail sturen kan ook: info@groenbloemdecoraties.nl

       

Groenbloem Decoraties
Erasmuslaan 3B    1702 GH Heerhugowaard     072 -5822400
www.groenbloemdecoraties.nl     info@groenbloemdecoraties.nl
V
olg ons op Facebook !