Extra uitstraling voor elk bedrijf

Kleur, een positief gevoel en een verzorgde uitstraling. Als ervaren bloemist weten we precies wat een vers bloemetje, plant of decoratiestuk kan doen voor uw bedrijf!

Hoe mooi uw pand ook is, zonder groen is het niet af. Maar wie weet wat de ruimte nodig heeft? Welke planten doen het waar goed? Wie verzorgt ze? En wie brengt zo nu en dan variatie aan? Groenbloem Decoraties is uw partner !

Van balie tot beurs
Leg uw wensen voor en wij bedenken de ideale oplossing, passend bij uw stijl en budget. Bijvoorbeeld bloemen op de balie, decoratie aan de wand, plantenbakken met hydrocultuur, bloemstukken op tafel, zuilen bij de entree, aankleding van evenementen en beursstands.

Abonnementen
Met een abonnement bent u altijd verzekerd van vers, verrassend en mooi. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Wekelijks frisse bloemen? Elk seizoen bloemstukken op schalen in bruikleen? Jaarlijks nieuwe decoratie in de ontvangstruimte of vergaderzaal? U kunt het krijgen zoals ú wilt.

Bloemen en bezorging

Jarige personeelsleden, trouwe klanten of jubilerende leveranciers: prachtige kansen om uw relatie te verrassen met een mooie bos bloemen.
Geef uw wensen telefonisch door of bestel via onze webshop.
Wij bezorgen uw boeket op elk gewenst adres !

Groenbloem Decoraties is aangesloten bij Fleurop.
Fleurop is de organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken! Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.

Groenbloem Decoraties kan hierdoor de vertrouwde kwaliteit en creativiteit van haar bloemenwinkel wereldwijd laten bezorgen.

Online gemak
Via de goedgevulde webshop kunt u in enkele muisklikken boeketten bestellen, betalen en laten bezorgen. U kunt er zelfs een kaartje naar keuze met uw persoonlijke tekst aan toevoegen ! Direct naar Online bestellen.
 
Zakelijk voordeel
Fleurop heeft voor de zakelijke markt een eigen bestellomgeving ontwikkeld.
De voordelen van de Fleurop bestelomgeving:
Via een eigen bestelsite een prachtig boeket laten bezorgen - Direct op rekening - Inzichtelijk wie, wat besteld voor welke kostenplaats - Assortiment afgestemd op uw wensen - Slechts één verzamelfactuur per maand - Bijlage met gewenste informatie aangeleverd - Duidelijke afspraken - 1.100 lokale bloemisten gecentraliseerd naar slechts één leverancier, namelijk: Fleurop.

Alle bestelopties op een rij:
Telefoon: 072 - 5822400
Mail: info@groenbloemdecoraties.nl
Online: via onze website